fbpx

Στείλτε μας μήνυμα

Μηχανοργάνωση Επιχείρησης | Soft1

Ψάχνετε για μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση σχετικά με τη μηχανοργάνωση της επιχείρησής σας; Έχουμε για εσάς την ιδανική λύση. Με τα εμπορικά & λογιστικά προγράμματα της Soft1 μπορείτε να απογειώσετε την επιχείρησή σας. Στη σημερινή και γεμάτη τεχνολογικές εξελίξεις εποχή οι περισσότερες, αν όχι όλες, οι επιχειρήσεις φθάνουν σε αδιέξοδο αν δεν εκσυγχρονιστούν. Πρέπει να βρίσκεστε συνεχώς μπροστά από τους ανταγωνιστές σας και αυτό είναι αρκετά δύσκολο αν δεν κατέχετε τα απαραίτητα εργαλεία.

Χρησιμοποιώντας τα εμπορικά ή λογιστικά προγράμματα της Soft1, θα λαμβάνετε γρήγορα και με σιγουριά τις σωστές αποφάσεις!

Τιμολογήστε άμεσα και εύκολα. Πλέον η τιμολόγηση γίνεται παιχνίδι! Μπορείτε να τιμολογείτε άμεσα και να έχετε πλήρη εικόνα των υπολοίπων της αποθήκης σας αυτόματα.

Αυτοματοποιήστε όλες τις καθημερινές εργασίες σας. Δεν είναι ανάγκη να γίνονται χειροκίνητα εργασίες και διαδικασίες που πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση από τη στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα να εκτελούνται αυτοματοποιημένα. Απλές εργασίες, όπως η εκτύπωση της οικονομικής καρτέλας ενός πελάτη, το report πωλήσεων σε συγκεκριμένα είδη, η απογραφή της αποθήκης, ή ακόμα και πιο σύνθετες εργασίες… πλέον γίνονται με το πάτημα ενός κουμπιού! Έτσι, κερδίζετε πολύτιμο χρόνο και αυξάνετε την παραγωγικότητα και τα κέρδη σας, ενώ ταυτόχρονα ανεβάζετε το επίπεδο εξυπηρέτησης προς τους πελάτες σας.

Μοναδική εμπειρία χρήσης. Με φιλικό περιβάλλον εργασίας και δυνατότητα προσαρμογής των λειτουργιών της στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της επιχείρησής σας, η Soft1 προσφέρει στους ανθρώπους της όλα όσα χρειάζονται για την εκτέλεση των καθημερινών τους εργασιών. Η εργασία γίνεται πιο εύκολη και ευχάριστη, και συνεπώς αυξάνεται η παραγωγικότητα.

Περιορίστε τα λειτουργικά σας κόστη. Κάθε επιχείρηση αναζητά τρόπους να μειώσει τα λειτουργικά της έξοδα. Η χρήση των σωστών εργαλείων στις μέρες μας αποτελεί μονόδρομο για την επιτυχία κάθε επιχείρησης. Με τη Soft1, μπορείτε να αποκτήσετε κορυφαία εμπορικά προγράμματα σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, τα οποία θα μειώσουν σε σημαντικό βαθμό τα λειτουργικά κόστη της επιχείρησής σας!

Ηλεκτρονική Τιμολόγηση

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση έρχεται υποχρεωτικά για όλες τις επιχειρήσεις και αποτελεί μία νέα πραγματικότητα. Αφορά την έκδοση, αποστολή και λήψη ενός ηλεκτρονικού τιμολογίου μεταξύ δύο επιχειρήσεων. Ταυτόχρονα με τη χρήση των Ηλεκτρονικών Βιβλίων της ΑΑΔΕ, θα γίνεται και η καταχώρηση και αντιστοίχησή τους στο MyDATA.

Η συνηθισμένη μορφή ενός τιμολογίου μέχρι σήμερα είναι έντυπη σε χαρτί και πρέπει να υποβάλλεται μαζί ή μετά από την παράδοση των αγαθών ή τις παρεχόμενες υπηρεσίες. Ωστόσο, η ηλεκτρονική τιμολόγηση, γνωστή και ως e-invoicing, αυξάνεται σε δημοτικότητα ως αποτελεσματικότερο μέσο αποστολής τιμολογίων.

Προετοιμάστε την επιχείρησή σας κατάλληλα για τη νέα ψηφιακή μετάβαση! Πλέον θα μπορείτε να εκδίδετε άμεσα τα τιμολόγιά σας και θα απαλλαγείτε από τη χειροκίνητη καταχώρησή τους στο taxis. Το Techspot θα είναι δίπλα σας σε κάθε βήμα!

Πλεονεκτήματα Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση αποτελεί τον πιο αποτελεσματικό και αξιόπιστο τρόπο τιμολόγησης για πολλούς και διάφορους λόγους. Ένας από αυτούς είναι το γεγονός ότι δεν θα χρειάζεται να ψάχνετε και να αρχειοθετείτε ένα προς ένα τα τιμολόγια, μιας και θα βρίσκονται όλα αποθηκευμένα σε ηλεκτρονική μορφή και θα καταχωρούνται αυτόματα.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια και η αξιοπιστία που σας προσφέρει το πρόγραμμα της ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Soft1 δε συγκρίνονται. Η περίπτωση να γίνει κάποιο λάθος κατά την έκδοση των τιμολογίων σχεδόν εξαλείφεται. Τα έγγραφα ελέγχονται και συγχρονίζονται αυτόματα από το πρόγραμμα, για να μην υπάρχει ο φόβος για τη δημιουργία τυπογραφικών στα διάφορα συστήματα.

Οικονομία

Επιπλέον, μπορείτε να απαλλαγείτε μια και καλή από το “κόστος διαχείρισης χαρτιού” της επιχείρησής σας. Το λειτουργικό κόστος έκδοσης – διανομής – αρχειοθέτησης δεν γίνεται αντιληπτό στις επιχειρήσεις, αλλά με το πρόγραμμα ηλεκτρονικής τιμολόγησης της Soft1 θα δείτε σημαντικές αλλαγές στα οικονομικά της επιχείρησής από τους 3 πρώτους μήνες!

Οικολογία

Τα τιμολόγια δημιουργούνται ηλεκτρονικά, χωρίς να σας απασχολεί ο αριθμός των αντιγράφων που χρειάζεστε. Κάτι τέτοιο είναι απίστευτα φιλικό προς το περιβάλλον, αφού γίνεται εξοικονόμηση χαρτιού ώστε να μειωθεί το οικολογικό αποτύπωμα της επιχείρησής σας.

Ταχύτητα

Αυξάνεται κατά πολύ η ταχύτητα έκδοσής του, ώστε να μπορείτε να διανέμετέ μεγάλο αριθμό τιμολογίων μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

Τι θα σας προσφέρει η Soft1

Λειτουργίες

 • Αγορές & Πωλήσεις
 • Διαχείριση Αποθήκης & Διαχείριση Αποθεμάτων
 • Διαχείριση Πελατών & Διαχείριση Προμηθευτών
 • Έσοδα – Έξοδα
 • Εισπράξεις – Πληρωμές
 • Διαχείρηση Αξιογράφων – Διαχείριση Πιστωτικών
 • Εύκολη Παραμετροποίηση Οθονών
 • Δυνατότητα Extra Χρηστών

Οφέλη

 • Αύξηση παραγωγικότητας και αποτελεσματικότητας των στελεχών
 • Βελτίωση των διαδικασιών πώλησης
 • Μείωση του λειτουργικού κόστους
 • Ενίσχυση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών
 • Αύξηση του βαθμού ικανοποίησης των πελατών σας
 • Αύξηση των νέων ευκαιριών πώλησης
 • Επιτάχυνση της λήψης των σωστών αποφάσεων

Τί έχετε να κερδίσετε από τη συνεργασία μαζί μας;

Θα έχετε τον απόλυτο έλεγχο της επιχείρησής σας μέσα από ένα ενιαίο σύστημα το οποίο θα βελτιώσει σε σημαντικό βαθμό τη συνολική απόδοση της επιχείρησής σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην αγορά του λογισμικού με άδεια χρήσης (user license) και την ετήσια συνδρομή (μοντέλο ASK) που περιλαμβάνει και τις νέες εκδόσεις.

Αγορά με άδεια χρήσης

Στην πρώτη περίπτωση αγοράζετε το λογισμικό επ’ αορίστου χρόνου και θα πρέπει να καταβάλετε ως επιχείρηση ένα ποσό κάθε χρόνο για να μπορείτε να λαμβάνετε τις νέες εκδόσεις του προγράμματος.

Συνδρομητικό μοντέλο

Στη δεύτερη περίπτωση πληρώνετε μια ετήσια συνδρομή για να έχετε την άδεια χρήσης του προγράμματος ERP για κάθε έτος που θα το χρησιμοποιείτε. Η δεύτερη επιλογή ίσως είναι πιο ευέλικτη και σε καμία περίπτωση δεν χάνετε τις αναβαθμίσεις και τις νέες εκδόσεις του προγράμματος.

Τα προγράμματα διατίθενται με αυτούς τους δύο τρόπους και η επιλογή είναι δική σας. Ό,τι από τα δύο και αν διαλέξετε, εμείς θα είμαστε διαρκώς δίπλα σας να σας στηρίζουμε.Θα έχετε τη διαρκή υποστήριξη και καθοδήγηση του Techspot.  Έτσι θα μπορείτε και εσείς να νιώθετε ασφαλείς και να είστε σίγουροι ότι η επιχείρησή σας θα λειτουργεί απρόσκοπτα και χωρίς κανένα απρόοπτο!

Παραμένουμε δίπλα σας σε κάθε στάδιο

Γνωρίζουμε ότι θέλετε να εργαστείτε πιο έξυπνα, θέλετε να εξελιχθείτε. Σίγουρα θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα από τα δεδομένα σας και να τα χρησιμοποιήσετε ως καύσιμο αυξάνοντας την παραγωγικότητα & επιτυγχάνοντας την καλύτερη λήψη αποφάσεων, τη συνεχή βελτίωση της παραγωγής, τη λειτουργική αποδοτικότητα και πολλά άλλα. Γνωρίζουμε επίσης ότι εσείς και η επιχείρησή σας είστε μοναδικοί και ότι δεν ψάχνετε ένα απρόσωπο πρόγραμμα που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο για όλες τις επιχειρήσεις. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, η Soft1 έχει δημιουργήσει για εσάς και την επιχείρησή σας τα προγράμματα e-invoicing, που σας καλωσορίζουν σε αυτή τη νέα εποχή τιμολόγησης! Διαλέξτε άμεσα τον τύπο της πληρωμής που ταιριάζει στην εταιρία σας (εξόφληση ή συνδρομή) και προετοιμάστε κατάλληλα την εταιρία σας για την καταναλωτική αγορά του 2020.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 22710-82222

για να λύσουμε τυχόν απορίες σας και να

ξεκινήσουμε από σήμερα κιόλας τη

συνεργασία μας.

Για να κατεβάσετε το demo της Softone πατήστε ΕΔΩ

Στείλτε μας μήνυμα

Techspot